Uitvoeringen

Metalen draaideur
Een draaideur wordt altijd geleverd met een kozijn. Dit kozijn plaatst u in de sparing. Een metalen draaideur valt net als een houten draaideur in de sponning van het kozijn. Deze deur kan dus altijd maar één kant op draaien. Een draaideur kan toegepast worden met zijlichten en bovenlichten. Boven- en zijlichten zijn niet in te voeren in de configurator. Hiervoor maken we desgewenst een offerte. De deur sluit met een rolsnapper. Deze rolsnapper zit in het kozijn of in de passieve deur in geval van een dubbel deurset.

Metalen taatsdeur
Een taatsdeur wordt geleverd zonder kozijn. Een taatsdeur kan twee kanten op draaien. Belangrijk is te weten dat de doorgang 170 mm smaller wordt dan de sparingmaat. Dit komt vanwege de positie van het draaipunt.

Metalen schuifdeur
Een schuifdeur loopt op een rails. De rails dient aan de wand gemonteerd te worden. Uiteraard dient deze wand stevig genoeg te zijn om een rails aan te bevestigen. U dient minimaal 250 mm ruimte te hebben boven de sparing. Dit is omdat u anders de deur(en) niet kan monteren.

Download de folder

  • Zelf samenstellen
  • Laagste prijs garantie
  • Maatwerk met 10 jaar garantie
  • Korte levertijden
  • Gratis thuisbezorgd

Vragen of advies nodig? Bel: 0118-227561